Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Υψηλής Χωρητικότητας Μπαταρία Σας Τροφοδοτεί Επί Μια Εβδομάδα

Mέχρι ότου όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές σας θα τροφοδοτούνται από μικρές συσκευές σύντηξης, οι εφεδρικές μπαταρίες είναι μια κακή πραγματικότητα. Αλλά με μια μπαταρία τεράστιας χωρητικότητας 9900Ah , σε μέγεθος σκληρού δίσκου με το όνομα iGeek θα μπορείτε να τροφοδοτείτε όλο τον εξοπλισμό σας για μέχρι μία εβδομάδα.

Πολλές εφεδρικές μπαταρίες δεν έχουν αρκετή δύναμη για να φορτίσουν ενεργοβόρες συσκευές όπως το iPAd, αλλά θύρες USB με ένα και δύο amp , το iGeek ευχαρίστως φορτίζει την ταμπλέτα σας και το iPhone σας ταυτόχρονα.Μάλιστα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε μαι φορητή συσκευή που δεν μπορεί να φορτίσει εκτός από φορητούς υπολογιστές, Segways και αυτοκίνητα.

Η μπαταρία κοστίζει 62 δολάρια, και υπόσχεται μέχρι πενήντα πρόσθετες ώρες αναπαραγωγής βίντεο στα iPhone, iPod touch ή άλλη φορητή συσκευή αναπαραγωγής της επιλογής σας, και μέχρι εβδομήντα επιπλέον ώρες με το iPad2. Μαζί με ένα ζευγάρι άνετες παντόφλες και σταθερό εφοδιασμό με Red Bull , είναι το τέλειο αξεσουάρ για να βγάλεις πέρα σε συνέδρια, εκθέσεις και επιδείξεις.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου