Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Διαρροή ανεπίσημης αναβάθμισης σε Symbian Belle για το Nokia C7 (VIDEO)

Με την κυκλοφορία των τελευταίων Symbian συσκευών από την Nokia, (700 και 701) πήραμε μια γεύση από την ομορφιά της Belle η οποία μας γέμισε με ανυπομονησία να την δούμε να τρέχει στα ήδη υπάρχοντα κινητά μας. 

Μπορεί η Nokia να μας υποσχέθηκε πως θα ενημερώσει όλα τα παλιότερα Symbian^3 κινητά που υπάρχουν σε κυκλοφορία αλλά μάλλον φαίνεται λίγο ασυνεπής στα ραντεβού της.

Για τους πιο ανυπόμονους (σαν κι εμάς) υπάρχουν ευχάριστα νέα. Η αρχή είχε γίνει πριν λίγους μήνες με το Ν8 όπου είχε διαρρεύσει μια beta έκδοση της Symbian Belle και λίγο αργότερα με την κυκλοφορία του 701 εμφανίστηκαν σε διάφορα forum ορισμένα CFW για το Ν8 βασισμένα στο firmware του 701. Ήρθε λοιπόν η σειρά του C7 (μοντέλο RM-675) να πάρει μια πρώτη γεύση της Symbian Belle μιας και μόλις πριν λίγες μέρες διέρρευσε η έκδοση RC 111.030.0607.

Με την συγκεκριμένη αναβάθμιση το C7 έρχεται πολύ κοντά, από πλευράς λογισμικού, στο 701, προσφέροντας μια εντελώς ανανεωμένη εμπειρία χρήσης αλλά δυστυχώς χωρίς υποστήριξη ελληνικών προς το παρόν.

Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα με την χρήση του Nokia Phoenix αρκεί το κινητό να είναι ήδη αναβαθμισμένο στην Symbian Anna. Φυσικά όπως σε κάθε αναβάθμιση firmware έτσι και εδώ υπάρχουν κίνδυνοι που μπορούν να αχρηστεύσουν το κινητό μας, κίνδυνοι που αυξάνονται σε περιπτώσεις όπως αυτή όπου πειραματιζόμαστε με ανεπίσημο λογισμικό το οποίο δεν υποστηρίζεται από την Nokia. 

Οι πιο θαρραλέοι λοιπόν, γνωρίζοντας τις ευθύνες που τους αναλογούν από μια τέτοια κίνηση, μπορούν να προχωρήσουν κάνοντας κλικ εδώ.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου