Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Samsung Galaxy Tab 7.7 τέλος;

Την IFA 2011 σίγουρα θα την θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό.

Όχι, δεν είναι οι απίθανες παρουσιάσεις, ούτε η τεχνολογία που θα μας την θυμίζει για πάντα, αλλά ένα απίθανο γεγονός του οποίου γίναμε μάρτυρες!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Δύο ημέρες πριν, δηλαδή την 1η Σεπτεμβρίου, η Samsungπαρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο της -αριστουργηματικό είναι αλήθεια- tablet.Το δοκιμάσαμε, το απολαύσαμε, και πραγματικά μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες μετά, κάναμε μια τελευταία βόλτα από το περίπτερο της εταιρίας για να δούμε για μια τελευταία φορά όλες την γκάμα των συσκευών της.

Προς μεγάλη μας έκπληξη όταν φτάσαμε είδαμε πανικόβλητους ανθρώπους της Samsung να προσπαθούν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της νέας ταμπλέτας. Και όταν λέμε κάθε ίχνος κυριολεκτούμε! 

Το display table όπου υπήρχαν οι συσκευές είχε αδειάσει, τα logos του Galaxy Tab είχαν εξαφανιστεί και είχαν δώσει την θέση τους σε αυτά μιας άλλης συσκευής, ενώ ακόμη και στον τοίχο όπου υπήρχε μια τεράστια εικόνα της συσκευής, αυτή είχε σκεπαστεί πρόχειρα με ένα τεράστιο λευκό πανί το οποίο μάλιστα είχε και φρουρό άνθρωπο της εταιρίας.

Σε ερώτησή μας γιατί σκεπάστηκε η εικόνα της συσκευής και γιατί εξαφανίστηκαν όλα τα Galaxy Tab 7.7 από το booth της Samsung, η απάντηση που λάβαμε ήταν «συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σας απαντήσω».

Φυσικά δοκιμάσαμε να ρωτήσουμε και άλλους εργαζόμενους οι οποίοι απέφυγαν ευγενικά να μας δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε το πονηρό μας μυαλό ήταν ότι η κατάσταση αυτή έχει να κάνει με την Apple, και την δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα ήταν γνωστό ότι η υπόθεση αυτή βρισκόταν στα γερμανικά δικαστήρια και ότι αναμενόταν η απόφαση.

Βέβαια η ταχύτητα με την οποία οι άνθρωποι της εταιρίας εξαφάνισαν οποιοδήποτε στοιχείο δείχνει ότι έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Μέχρι να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Samsung, εμείς απλά θα ελπίζουμε η νέα αυτή συσκευή να κυκλοφορήσει κανονικά μιας και είναι μια από τις καλύτερες ταμπλέτες που έχουμε πιάσει ποτέ στα χέρια μας.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου