Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Windows Phone 8, Μερικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.

Τα Windows Phone 8 είναι ακόμα μακριά μας, αφού προορίζονται να είναι το επόμενο update μετά το Tango, αλλά οι πρώτες πληροφορίες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Το pocketnow φαίνεται να έριξε μία ματιά σε ένα βίντεο που ετοίμαζαν οι υπεύθυνοι της Microsoft για τους συνεργάτες της, όπως η Nokia για παράδειγμα, και μας μεταφέρουν τα πολύτιμα αυτά στοιχεία.

Αρχικά, οι εσωτερικές αλλαγές του λειτουργικού συστήματος(kernel κλπ) θα έχουν στοιχεία από τις αντίστοιχες εκδόσεις για PC, κάτι που σίγουρα θα δώσει ώθηση στην εκτέλεση πολλών εργασιών ταυτόχρονα, τομέας που οι υπολογιστές είναι “πολύ μπροστά” σε σχέση με τα κινητά. Αυτό, μαζί με την υποστήριξη διπύρηνων επεξεργαστών θα βοηθήσει τα WP κινητά να ανεβούν θέση στο βάθρο της απόδοσης και του multitasking.

Η νέα έκδοση θα υποστηρίζει 4 διαφορετικές αναλύσεις, άγνωστο ποιές μέχρι στιγμής, micro SD, που έλειπε από τα Windows Phone κινητά, αλλά και NFC, που φαίνεται ότι σε μερικά χρόνια θα είναι μία τεχνολογία διαδεδομένη και στα μέρη μας.

Οι εταιρικοί χρήστες θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι λόγω της πλήρης υποστήριξης του SkyDrive, του αντίστοιχου iCloud για Windows συσκευές, αλλά και της κρυπτογράφησης δεδομένων σε επίπεδο Hardware(Hardware Encryption).

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έγιναν γνωστά. Η Microsoft έχει ανασυνταχθεί και είναι έτοιμη για μετωπική επίθεση προς πάσα κατεύθυνση το επόμενο διάστημα, έχοντας στα χέρια της ένα πολύ καλό(στα χαρτιά, ακόμα) λογισμικό. Η Apple πάντως δείχνει φοβισμένη!
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου