Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Nintendo 3DS: Η μείωση τιμής οδηγεί σε αυξημένες πωλήσεις

Οι πωλήσεις του Nintendo 3DS κατά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του ήταν απογοητευτικές, όμως τελευταία φαίνεται να παίρνουν τα πάνω τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ιαπωνική εταιρεία, είναι αρκετά πιθανό πλέον οι πωλήσεις που θα καταγράψει το Nintendo 3DS μέσα στον πρώτο χρόνο του στην αγορά των ΗΠΑ να είναι περισσότερες από εκείνες που κατέγραψε ο προκάτοχος του, το Nintendo DS.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως και το Nintendo DS είχε μία άσχημη πρώτη χρονιά, κάτι που άλλαξε όταν ήρθε στην αγορά το Nintendo DS Lite. Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν πως στις ΗΠΑ έχουν πωληθεί 1,65 εκατ. κομμάτια της νέας συσκευής μέχρι σήμερα, με τα 250.000 από αυτά να έχουν αποκτηθεί μέσα στον Οκτώβριο. Ίσως ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες να είναι η μείωση της τιμής διάθεσης της που έγινε τον περασμένο Αύγουστο.

Οι επόμενοι 2 μήνες, όταν δηλαδή θα αρχίσει και η εορταστική περίοδος, θα μας δώσουν περισσότερα στοιχεία σχετικά με την επιτυχία ή όχι της συσκευής, αν και πολλοί ίσως να μην προχωρήσουν στην αγορά της μιας και μέσα στον Φεβρουάριο το PlayStation Vita θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: away.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου