Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Adobe Touch Apps στις Android tablets

Η Adobe αποφάσισε να φέρει την οικογένεια των Touch Apps στις Android tablets, ανοίγοντας ουσιαστικά το πεδίο για την έλευση του πρότζεκτ Creative Cloud.

Ήταν Οκτώβριος, όπως ίσως θυμάστε, οπότε η Adobe αποκάλυψε τη νέα "οικογένεια" Touch Apps – μια συλλογή από έξι εργαλεία που θα διευκολύνουν τη ζωή όλων εκείνων που κάνουν χρήση των tablets για περισσότερο δημιουργικούς σκοπούς.

Σήμερα, οι εφαρμογές αυτές είναι επιτέλους διαθέσιμες μέσα από τοAndroid Market, για tablets που τρέχουν Android 3.1 ή νεότερη έκδοση. Στις έξι αυτές εφαρμογές περιλαμβάνονται τα Photoshop Touch, Collage καιProto, ανάμεσα σε άλλα Adobe προϊόντα, όπου το καθένα από αυτά τιμάται $9.99.

Οι εν λόγω εφαρμογές θα διαδραματίσουν εξάλλου σημαντικό ρόλο στο επερχόμενο πρότζεκτ της Adobe, το Creative Cloud, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται, να προβάλλουν και να μεταφέρουν τα αρχεία τους σε διαφορετικές συσκευές.

Το πρότζεκτ αυτό δεν αναμένεται βέβαια παρά στο πρώτο μισό του επόμενου έτους, ενώ η πλήρης σουίτα των Touch Apps για χρήστες του iOSθα κάνει το ντεμπούτο της στις αρχές του 2012 (το Adobe Ideas είναι το μόνο "μέλος" που είναι διαθέσιμο επί του παρόντος στο iTunes).

Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοχοι ταμπλετών μπορούν να κατεβάσουν τιςTouch Apps εφαρμογές άμεσα, παρόλο που η Adobe αναφέρει πως θα χρειαστούν τουλάχιστον οθόνη 8.9", με ανάλυση 1280x800, για να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητές τους.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου