Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Ξεκλείδωσε το Viano!

Ένα αυτοκίνητο, ένα κλειδί, χιλιάδες άνθρωποι, αρκετός χώρος και πολύ γέλιο ήταν τα βασικά συστατικά στη καμπάνια της Mercedes για την παρουσίαση του νέου μοντέλου της Viano που σίγουρα θα λατρέψεις!

Η Mercedes, στη καμπάνια της για την παρουσιάση του νέου αυτοκινήτου με το όνομα Vianoσκέφτηκε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και να εμπλέξει το κοινό. Δέσμευσε ένα μεγάλο τοίχο στο μετρό, τοποθέτησε σε αυτόν μια interactive οθόνη και προκάλεσε το κοινό να χρησιμοποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου του, οποιασδήποτε μάρκας, για να ξεκλειδώσει το Viano. Κάθε φορά που κάποιος πατούσε μπροστά στην οθόνη το κουμπί που ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο από το κλειδί του, το Viano στην οθόνη άνοιγε και έβγαιναν από αυτό μικρές εκπλήξεις, γυναίκες με μαγιό, ρομπότ, τραγουδιστές, μάγοι, χρώματα κ.ο.κ. Είναι έξυπνο, απλό και άμεσο, hands up! Μπορείτε να δείτε το video που ακολουθεί και είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει.

Η καμπάνια βρίσκεται ανάμεσα στην παραδοσιακή διαφημιστική αφίσα, outdoor, και την interactiveδιασκεδαστική διαφήμιση. Το λανσάρισμα είναι έξυπνο, έμπλεξε το κοινό χωρίς μεσολαβήσεις από τρίτους, κάποιοι τυχεροί νικητές έκαναν βόλτα με αυτό και πάνω από όλα κέρδισε θετική δημοσιότητα. Αντίστοιχα η ιδέα της Mercedes είναι πολύ απλή, βασίζεται στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του αυτοκινήτου τον ευρύχωρο σχεδιασμό του και αυτό παρουσίασε στο κοινό.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: away.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου