Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ανακάμπτει το MySpace;

Εδώ και πολύ καιρό, το MySpaceθεωρείται από πολλούς ως μια υπηρεσία που έχει κλείσει τον κύκλο της και διανύει τους τελευταίους μήνες της ζωής της. Ωστόσο, τα μηνύματα που στέλνει η νέα διοίκηση του MySpace είναι πολύ διαφορετικά.

Ο CEO Tim Vanderhook είπε χαρακτηριστικά: "Τα νούμερα δείχνουν μεγάλη δυναμική και δραματική αλλαγή για το MySpace. Τον τελευταίο μήνα είχαμε ένα εκατομμύριο νέους λογαριασμούς". Η διοίκηση της υπηρεσίας αποδίδει εν πολλοίς αυτή τη μεταστροφή στον νέο Music Player, ο οποίος καυχιέται ότι φιλοξενεί τον μεγαλύτερο κατάλογο τραγουδιών στο Internet με 42 εκατομμύρια tracks.

Παράλληλα, ρεπορτάζ του Guardian αναφέρει ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά οι ενεργοί χρήστες της εφαρμογής στο Facebook, κάτι που αποτελεί σαφή ένδειξη ότι το ενδιαφέρον του κοινού μεγαλώνει.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, όλα αυτά να είναι μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με στόχο να προσελκύσει η υπηρεσία νέους χρήστες και να επαναφέρει τους παλιούς. Αν υπάρχει πράγματι νέα δυναμική στο MySpace, αυτό θα φανεί σύντομα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου