Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Nokia: Με έξι συσκευές στο MWC της Βαρκελώνης!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν ένα «μεγάλο comeback» της Nokia στο αναμενόμενο MWC της Βαρκελώνης, σε λίγες μέρες, και οι φήμες λένε ακριβώς αυτό: Θα υπάρχει «comeback» από την Nokia, που θα αφήσει ικανοποιημένους τους fans της εταιρίας. 

Ο Φινλανδικός κολοσσός ετοιμάζεται, λοιπόν, σύμφωνα με όσα ακούγονται, να παρουσιάσει έξι νέες συσκευές, εκ των οποίων οι τρεις είναι smartphones!

Αν και κανείς δεν ξέρει μπορεί να δούμε, μιας και τα χαρακτηριστικά ή ακόμα και τα ονόματα των συσκευών μας είναι άγνωστα, έστω κι αυτό το «μικρό» νέο είναι «κάτι», για να μας βάλει σε υποψίες. Θα είναι WP συσκευές; Symbian; Προσθήκες στην S40, με νέα Asha μοντέλα; Μέχρι το MWC, οι υποψίες και τα στοιχήματα θα είναι σίγουρα πολλά. Μέχρι τώρα, γνωστά μας είναι το Nokia Lumia 900, που (μάλλον) ετοιμάζεται για παγκόσμιο «επίσημο» ντεμπούτο, μετά την παρουσίαση για την AT&T στην πρόσφατη CES, όπως επίσης και το Nokia Lumia 610, που θα είναι λογικά το «low entry» WP smartphone, που θα διαθέτει η γκάμα της Nokia. 

Μάλλον και οι Camera fans δεν θα μείνουν «με την όρεξη», μιας και το Nokia 808 PureView είναι λογικά «μέσα» στην λίστα παρουσίασης της εταιρίας. Ο φερόμενος «διάδοχος του Nokia N8», λέγεται πως θα έχει την καλύτερη κάμερα που χρησιμοποιήθηκε μέχρι σήμερα σε smartphone, και θα τρέχει την νεότερη, και για πολλούς Symbian fans, καλύτερη έκδοσή Symbian, την Belle. Ακόμα, μάλλον θα δούμε και τα νέα Asha 302, Asha 203 και Asha 202. Μονάχα ένα έχει διαρρεύσει, το Asha 302, σε κινεζική ιστοσελίδα, ενώ τα άλλα δυο παραμένουν στο «σκοτάδι». 

Με λίγα λόγια, η Nokia έχει μια μεγάλη λίστα για το MWC, και μένει να δούμε ποιες από τις νέες συσκευές θα δούμε και επίσημα. Για ο,τι νεότερο από το Mobile World Congress της Βαρκελώνης, το myPhone.gr θα σας ενημερώσει άμεσα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου