Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη Τεχνολογία Αφαιρεί Ανθρώπους Από Το Πλάνο Των Φωτογραφιών

Το έχουμε πάθει όλοι μας. Στήνουμε μια φωτογραφία με την τέλεια θέση του φίλου μας στο πλάνο αλλά καθώς κάνουμε την λήψη άλλοι άνθρωποι μπαίνουν στο πλάνο και τα χαλάνε όλα.

Η φωτογραφία καταστρέφεται, ο φίλος μας μοιάζει να χάνεται σε μια θάλασσα από άλλους ανθρώπους και στο τέλος θυμώνουμε με όλους.

Το Scaladο πιστεύει πως μπόρεσε να φτιάξει μια νέα τεχνολογία φωτογραφικής κάμερας που μπορεί να διορθώσει την παραπάνω συχνή κατάσταση, με το όνομα Remove (Αφαίρεση).

Με το Scaladο Remove , κάνετε φωτογραφικές λήψεις χωρίς να ανησυχείτε ποιός ή τι θα μπεί στο πλάνο. Όταν η φωτογραφία τραβηχτεί μπορείτε να σβήσετε από το πλάνο της εικόνας ανεπιθύμητα αντικείμενα για να έχετε το τέλειο και καθαρό πλάνο. Σαν να είσασταν μόνοι σας εκεί. Μοιάζει καταπληκτικό!

Σκεφτείτε το , δεν χρειάζεται να περιμένετε και να περιμένετε μέχρι να καθαρίσει το πλάνο, απλά τραβάτε την φωτογραφία με το Remove και μετά διαγράψτε όλους τους παρείσακτους στο πλάνο στη φωτογραφική σας μηχανή ( ή το έξυπνο τηλέφωνο). Τόσο απλά.

Φυσικά τέτοια τεχνολογία δεν λειτουργεί πάντα καλά και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Scalado να επιδείξει το Remove στην έκθεση MWC για να δούμε πως δουλευει στην πραγματικότητα. Η τεχμολογία πίσω από το Remove ακούγεται λοηική πάντως, όταν τραβάτε μια φωτογραφία, η εφαρμογή καταγράφει πολλαπλές εικόνες στην σειρά και μετά δημιουργεί μαι σύνθετη φωτογραφία του πλάνου, από όπου διαγράφονται τα ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Τώρα, η εφαρμογή μοιάζει να προορίζεται για τους κατασκευαστές συσκευών παρά μια μελλοντική εφαρμογή στο App Store, αλλά κάθε φωτογραφική εταιρία θα επιθυμεί να έχει την λειτουργία Remove στα εργαλεία της. Αν δουλεύει στην πράξη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αναπαράσταση της λειτουργία του προγράμματος.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου