Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Το Kindle Fire θα ξεπεράσει σε αριθμό τα 6 εκατομμύρια πωλήσεις

Μπορεί η Amazon να μην ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά οι αναλυτές ξεκίνησαν να πραγματοποιούν τις δικές τους εκτιμήσεις σχετικά με τον αριθμό πωλήσεων του Kindle Fire και πιστεύουν ότι θα ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια, αγγίζοντας συνολικά τα 6. 

Θεωρείται μια συμφέρουσα και έξυπνη αγορά για την κατηγορία του στις ΗΠΑ κυρίως, σημειώνοντας πιο θετική πορεία ακόμη και από άλλα Android tablets πιο γνωστών κατασκευαστών. 

«Το Kindle Fire έχει θέσει ως βασικό στόχο να αποσπάσει σημαντική θέση στην αγορά και το πετυχαίνει λόγω των πιστών πελατών της Amazon και των λιγοστών χρημάτων που απαιτούνται για την απόκτηση της συγκεκριμένη συσκευής», αυτή είναι η άποψη που εκφράζει ο Rohan, ειδικός αναλυτής. Επίσης, άλλη βασική αιτία της επιτυχίας του tablet της Amazon, είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρία προσεγγίζει τους πελάτες της, καθώς δεν προωθεί στην αγορά απλώς μια συσκευή, αλλά την εφοδιάζει κατάλληλα, δηλαδή της παρέχει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα αποτελούμενο από μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών. 

Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Amazon διαθέτει το Kindle Fire σε απίστευτα χαμηλή τιμή, επειδή προτιμά να υποστηρίξει και να εξασφαλίσει κέρδη από την διάθεση υπηρεσιών όπως το Cloud Drive, κ.ά.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου