Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

«Angry Birds», τώρα και σε PC-ROM!

Το «Angry Birds» δηλώνει πανέτοιμο να κάνει το μεγάλο άλμα και στα PC. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Rovio, της φινλανδικής εταιρείας που το παράγει, το δημοφιλέστατο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο σε CD-ROM, επιδιώκοντας έτσι να προσεγγίσει και τους PC gamers.


To ιδιαίτερα εθιστικό παιχνίδι της Rovio ξεπέρασε πρόσφατα τα 500.000.000 downloads για όλα τα formats, αριθμός που το κατατάσσει στην κορυφή του gaming σύμπαντος. Θυμίζουμε ότι τα «πουλιά της οργής» ξεκίνησαν να πετούν μόλις το 2009 στο iPhone και συνέχισαν σε όλα σχεδόν τα mobile λειτουργικά συστήματα, αλλά και στο PSN και το Xbox Live.

«Η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε CD-ROM και μέσα σε κουτί συσκευασίας, θα μας βοηθήσει να προσεγγίσουμε ένα νέο κοινό», τονίζει ο εκπρόσωπος της Rovio, Ville Heijari. Και συνεχίζει: «Η mobile έκδοση και η ψηφιακή διανομή της αποτελούν προτεραιότητα για εμάς, αλλά το λανσάρισμα του παιχνιδιού σε φυσική μορφή στο λιανεμπόριο, πιστεύουμε ότι θα του δώσει νέα ώθηση».

Στη νέα του «χειροπιαστή» μορφή, το «Angry Birds» θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα θα λανσαριστεί σε CD-ROM και το «Angry Birds Rio». Η κυκλοφορία του «Angry Birds Seasons»έχει δρομολογηθεί για τις αρχές του 2012.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου