Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Έρχονται MyBook Duo Με Thunderbolt Από Την Western Digital

Με δύο μοντέλα θα ξεκινήσει την παρουσία της στον χώρο τον εξωτερικών δίσκων με σύνδεση Thunderbolt η Western Digital, τα δύο My Book Thunderbolt Duo χωρητικότητας 4ΤΒ και 6ΤΒ θα περιέχουν από δύο δίσκους 2ΤΒ και 3ΤΒ αντίστοιχα.

Αν αναρωτιέστε πόσο γρήγοροι είναι αυτοί οι δίσκοι, η Υπεύθυνη του Προϊόντος στην Western Digital, Julie Wiesen, μας είπε ότι τα νούμερα που μας αποκάλυψε είναι συντηρητικά, και κυμαίνονται μεταξύ 250 και 280 MBps.

Εκεί που τα πράγματα γίνονται πολύ ενδιαφέρον είναι όταν συνδέονται τα My Book μεταξύ τους (σε μορφή αλυσίδας, το ένα στο άλλο δηλαδή), με 4 My Book και συνολική χωρητικότητα 24ΤΒ είδαν μέσες ταχύτητες της τάξης των 450MBps στην εγγραφή και 760ΜΒps στην ανάγνωση. Ενώ μας είπε, στα πολύ καινούργια Mac είδαν ταχύτητες μέχρι και 900ΜΒps.

Στην αρχή θα υποστηρίζονται μόνο σε υπολογιστές Mac, αλλά η εταιρεία είπε ότι δουλεύει με την Intel για να έχει έτοιμο firmware να μπορεί να υποστηρίξει και PC όταν θα είναι διαθέσιμη η θύρα στα PC. Τιμές και διαθεσιμότητα αναμένεται να ανακοινωθούν στην έκθεση MacWorld στο τέλος του μήνα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου