Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Galaxy Nexus: Τυχαία reboots με αδιευκρίνιστη αιτία;

Η συσκευή ναυαρχίδα της Google (και της Samsung), το Samsung Galaxy Nexus, που έχει μια ευρέως διαδεδομένη φήμη, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε μέσω διαρροών, προκάλεσε θετική εντύπωση σε όλους, καθώς ήταν το πρώτο Android smartphone παγκοσμίως που έτρεχε την νέα έκδοση ICS. 

Η συσκευή είναι αρκετά γρήγορη και ανταποκρίνεται κατάλληλα, αλλά ένα bug που παρουσιάστηκε πρόσφατα έχει προκαλέσει την απογοήτευση ενός συγκεκριμένου μεριδίου κατόχων του προϊόντος και κυρίως γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακριβής η αιτία του προβλήματος. 

Η πλειοψηφία αυτών των αναφορών προέρχεται από τους ιδιοκτήτες της έκδοσης του μοντέλου GSM, αν και πιστεύεται πως και το CDMA μοντέλο της Verizon δεν θα αργήσει να παρουσιάσει αντίστοιχα προβλήματα. Το ζήτημα που προέκυψε είναι ήδη γνωστό σε όλους και οι χρήστες τονίζουν πως οι επανεκκινήσεις (reboots) ξεκινούν κυρίως όταν παίζουν κάποιο παιχνίδι ή ακόμη και όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας.

Η Google δήλωσε ότι ελέγχει το θέμα και σύντομα θα βρεθεί η αναμενόμενη λύση, καθώς όσο περνάει ο χρόνος, οι αναφορές αυξάνονται και οι επανεκκινήσεις όπως λένε οι χρήστες, γίνονται όλο και πιο συχνό φαινόμενο. Εσείς αντιμετωπίζετε κάτι ανάλογο με το δικό σας Galaxy Nexus;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου