Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η Apple απολογείται για την ‘πρόωρη’ κυκλοφορία του GameStore, δίνει αποζημιώσεις

Η δοκιμαστική εφαρμογή ‘GameStore’ της Apple που είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες αποσύρθηκε μέσα σε λίγες ώρες από το App Store, όπως ήταν λογικό, και τώρα η εταιρεία επικοινωνεί με καταναλωτές που αγόρασαν την εφαρμογή για να τους αποζημιώσει.

Η εφαρμογή εμφανίστηκε ξαφνικά στο App Store προσφέροντας περιορισμένη λειτουργικότητα ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της (Ιούνιος 2009) μαρτυρά ότι ήταν μια δοκιμαστική εφαρμογή για τον έλεγχο των τότε νέων in-app purchases.

Η Apple τώρα στέλνει e-mail στους καταναλωτές που αγόρασαν την εφαρμογή απολογούμενη για την «πρόωρη» κυκλοφορία της. Συγκεκριμένα:

You recently purchase [sic] the GameStore app. The app was made available for sale prematurely. We apologize for the problem and have refunded the purchase amount back to your account. These funds will be applied to your original payment method within 5 business days.

Το κλειδί εδώ είναι η λέξη ‘premature’ που υποδηλώνει ότι η εφαρμογή βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον με προφανώς άλλη λειτουργικότητα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, οπότε κάνουμε υπομονή μέχρι να προκύψουν νέα στοιχεία.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: iphonehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου