Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Tα Windows 8 Beta Για Όλους Θα Κυκλοφορήσουν Τον Φεβρουάριο

Πηγές προσκείμενες στην Microsoft πληροφόρησαν το ΤΝW πως τα Windows 8 beta διαθέσιμα σε όλους θα εκδοθούν στο τέλος Φεβρουαρίου 2012.

Ο χρόνος της κυκλοφορίας της beta έκδοσης ήταν θέμα συζήτησης στην κοινωνία της τεχνολογίας. Τα Windows 8 αναμένονται να εκδοθούν το 2012, αλλά η ακριβής ημερομηνία της ολοκλήρωσης και διάθεσης του νέου λειτουργικού συστήματος δεν αποκαλύπτεται. Αλλά γνωρίζοντας την περίοδο έκδοσης της beta επιτρέπει να εκτιμήσουμε καλύτερα πότε θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των Windows 8.

Προηγούμενες εκτιμήσεις βασισμένες στην πορεία έκδοσης των windows 7, κατέληγαν πως τα Windows 8 θα δίνονταν στους κατασκευαστές μηχανημάτων, τον Ιούνιο. Αλλά γνωρίζοντας τώρα πως η beta έκδοση προγραμματίζεται για "τέλος Φεβρουαρίου", η αρχική εκτίμηση παραμένει πιθανή αν και ίσως λίγο αισιόδοξη.

Δενμ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τι θα περιληφθεί στην beta έκδοση, δεν έχει οριστικοποιηθεί η λίστα των λειτουργιών που θα περιλαμβάνονται. Όπως πάντα αυτό αποφασίζεται από τους μηχανικούς που δουλεύουν στο πρόγραμμα εκτιμώντας ποιά τμήματα είναι έτοιμα για έκδοση. Δεν ξέρουμε λοιπόν αν η λειτουργία email που τώρα απουσιάζει από την προέκδοση για τους προγραμματιστές θα είναι τελικά στην beta έκδοση. 

Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι καρύτερα από όσο μερικοί ήλπιζαν. Τα windows8 συνεχίζουν να κάνουν πρόοδο, και υποθέτοντας πως η Microsoft θα επιτύχει την επίτευξη των στόχων που έχει βάλει πιστεύουμε πως θα είναι εντός χρονοδιαγράμματος για την αναμενόμενη κυκλοφορία στο τρίτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς. Αυτό σημαίνει πως θα είναι , εκτός αν συμβεί κάτι πολύ κακό, σε κάθε νέο μηχάνημα στην επόμενη εορταστική περίοδο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου