Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Nokia X2-02: Νέα dual-SIM συσκευή με προσιτή τιμή για όλους

Τα περισσότερα ακριβά smartphones εντυπωσιάζουν το καταναλωτικό κοινό με τις επιδόσεις τους, αλλά υπάρχει και μια μερίδα χρηστών που αναζητά συσκευές με απλούστερες δυνατότητες όπως είναι η υποστήριξη δύο καρτών SIM, κ.ά.. 

Έτσι λοιπόν η Nokia θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες όλων, παρουσιάζει το νέο μοντέλο X2-02 που έρχεται να προστεθεί στην κατηγορία των features phones. Πρόκειται για μια dual-SIM συσκευή που τρέχει το Series40 UI και με τιμή που σίγουρα το κατατάσσει ανάμεσα στα πιο οικονομικά τηλέφωνα της αγοράς.

Το Nokia X2-02 διαθέτει οθόνη 2.2 ιντσών τεχνολογίας LCD QVGA με ανάλυση 240 × 320 pixels. Έχει δύο υποδοχές SIM και καθιστά τη διαχείρισή των καρτών πιο εύκολη από ποτέ. Υπάρχει μια κάμερα 2MP και ένας ενσωματωμένος δέκτης ραδιοφώνου FM, με βύσμα ήχου 3.5mm. Μπορείτε να επεκτείνεται τον αποθηκευτικό χώρο μέσω τοποθέτησης κάρτας microSD έως και τα 32GB, για να έχετε άφθονο χώρο να εισάγετε την αγαπημένη σας μουσική συλλογή. Μέσω της θύρας microUSB επιτρέπεται η εύκολη μεταφορά αρχείων από το PC στο κινητό σας ή και το αντίστροφο.

Η έλλειψη δυνατότητας σύνδεσης μέσω 3G ή δικτύου Wi-Fi, θα δυσαρεστήσει όλους εκείνους που συνηθίζουν να εισέρχονται στον κόσμο του διαδικτύου μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Ωστόσο θα σας αποζημιώσει με την τιμή του, καθώς υπολογίζεται ότι θα κοστίζει 60 ευρώ χωρίς να περιλαμβάνονται επιπλέον χρεώσεις και φόροι. Προς στιγμήν, δεν υπάρχει καμιά πληροφορία σχετικά με την διαθεσιμότητά του.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου