Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά δεν θα «παγώσει» το Samsung Galaxy S

Παρ΄ ότι η Samsung στην πρόσφατη ανακοίνωση της δήλωσε πως θα ξανασκεφτεί το γεγονός να δώσει την έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich στο Galaxy S της, τα πράγματα δείχνουν πως η πρώην ναυαρχίδα δεν πρόκειται να γευτεί την τελευταία έκδοση Android (όχι επίσημα τουλάχιστον).

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα διατεθεί για το Samsung Galaxy S ένα ενημερωτικό πακέτο. Λέγεται πως το συγκεκριμένα πακέτο θα βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη φέρνοντας κάποιες από τις δυνατότητες του ICS στην έκδοση Gingerbread. Οι βελτιώσεις συμπεριλαμβάνουν καλύτερο web browsing, multi-tasking και νέα widgets αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα ενημερωθούν κάποιες εφαρμογές πέρα αυτών. 

Κάτι παρόμοιο έκανε η Samsung και με τα low-end κινητά της με BadaOS. Τα Wave525 και Wave533 κρίθηκαν ανίκανα του να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του λειτουργικού Bada 2.0 αλλά και αυτά θα λάβουν ένα παρόμοιο ενημερωτικό πακέτο. 

Είναι προφανές πως η Samsung θεώρησε πως το hardware του Galaxy S i9000 αδυνατεί να αντεπεξέλθει με Android 4.0 ICS και TouchWiz μαζί. Ίσως κάτι τέτοιο να αληθεύει αλλά εμείς ξέρουμε πως το κινητό είναι ικανό να τρέξει την stock ICS απροβλημάτιστα, πράγμα το οποίο μας απέδειξαν οι developers του XDA.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου