Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Samsung: Πώληση 300 εκατομμυρίων συσκευών το 2011

Σύμφωνα με το Reuters, η Samsung ανακοίνωσε πως έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια συσκευές όσον αφορά το 2011, παγκοσμίως. 

Στην πραγματικότητα, το ρεκόρ των 300 εκατομμυρίων συσκευών το έφτασε στα τέλη Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως ο αριθμός κάλλιστα μπορεί να είναι μεγαλύτερος στα τέλη του έτους.

Το 2010, η εταιρεία πούλησε 280 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως και με τα σημερινά δεδομένα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πωλητής συσκευών όσον αφορά τον όγκο πωλήσεων. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας προήλθε από τις πωλήσεις του Galaxy S και Galaxy S II. Όσον αφορά το Galaxy S II, έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις από την στιγμή που λανσαρίστηκε, τον Απρίλιο, ενώ από τον Σεπτέμβριο πωλείται και στην Αμερική. 

Η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy Nexus, το οποίο θα τρέχει το καινούργιο Android 4.0, άρχισε να πωλείται στην Αγγλία αλλά και σε άλλα μέρη της Ευρώπης τέλος Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως μέχρι το τέλος του χρόνου η εταιρεία θα έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια συσκευές, αφού αρκετοί λάτρεις της εταιρείας και όχι μόνο θα προτιμήσουν να το αποκτήσουν.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου