Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

H Samsung αποσύρεται από τη δικαστική διαμάχη για το iPhone 4S στη Γερμανία

Η Samsung σύμφωνα με τις πληροφορίες, απέσυρε την μήνυση που είχε καταθέσει σε δικαστήριο της Γερμανίας για απαγόρευση των πωλήσεων του iPhone 4S στην χώρα, λόγω κάποιων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.


Η εταιρεία από την Νότιο Κορέα, πρόσφατα έχασε μία παρόμοια δικαστική μάχη απαγόρευσης του iPhone 4S, πάλι στηριζόμενη σε πατέντες, στη Γαλλία, αν και τώρα η δίκη θα προχωρήσει σε κανονικά δίκη αποκλειστικά για τις πατέντες.

«Η Apple συνεχίζει να παραβιάζει κατάφωρα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας και τα χρησιμοποιεί δωρεάν», είχε δηλώσει η Samsung, τον Οκτώβριο, όταν προχώρησε στις πρώτες νομικές κινήσεις, στη Γαλλία. «Πιστεύουμε ότι είναι πλέον αναγκαίο να αναλάβουμε νομική δράση για την προστασία της καινοτομίας μας».

Και ενώ η Samsung, φαίνεται να εγκαταλείπει τις προσπάθειές της για την Γερμανία και την απαγόρευση των πωλήσεων, η Motorola σημείωσε πρόσφατα μια μεγάλη νίκη στο ίδιο έδαφος, όταν ένας δικαστής εξέδωσε μια προδικαστική απόφαση που θα μπορούσε να σταματήσει της πωλήσεις των iPhone και iPad από την ιρλανδική θυγατρική της Apple, Apple Sales International.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου