Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

H Υahoo επεκτείνεται μέσω του Facebook

Tην Τρίτη η Yahoo ανακοίνωσε ότι επέκτεινε τον αριθμό των ιστοσελίδων της παγκοσμίως, στις οποίες επιτρέπει τον αυτόματο διαμοιρασμό ιστοριών που οι χρήστες μοιράζονται με τους φίλους τους στο Facebook.

Η λειτουργία στην ιστοσελίδα της Yahoo News (ΗΠΑ) που προστέθηκε τον Σεπτέμβριο, επεκτάθηκε πλέον σε άλλα 26 κορυφαία sites παγκοσμίως.

«Είναι το πρώτο βήμα για χρήση των όσων λένε οι φίλοι σου, ως μια σημαντική πηγή διαχείρισης σχετικά με ό,τι καταναλώνεις στο Yahoo», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Yahoo για social media, Μάικλ Κερνς. «Ως ο πιο δημοφιλής προορισμός online ειδήσεων, η Yahoo! έχει ελκυστικό περιεχόμενο στο Web μέσα από ένα συνδυασμό τοπικών συντακτών, εξελιγμένων τεχνολογιών και, τώρα, τους φίλους σας», συμπληρώνει ο επικεφαλής γραμμής παραγωγής Μπλέηκ Ιρβιν.

Η Υahoo σχεδιάζει να δημιουργήσει ανάπτυξη και σ' άλλες περιοχές του πλανήτη· την ίδια στιγμή μαζί με το Facebook, η Yahoo απευθύνεται σχεδόν σ' όλο το κοινό/ακροατήριο των ΗΠΑ. Όταν μάλιστα από το Σεπτέμβριο, ο κολοσσός του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέων εφαρμογών, η απήχηση ήταν μεγαλύτερη του αναμενομένου, λέει ο Kερνς - η επισκεψιμότητα από το Facebook προς το Yahoo! News τριπλασιάστηκε.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου