Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Apple: Οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπεται να μιλούν για την εταιρεία οnline

Η Apple και τα προϊόντα της, είτε αυτά έχουν κυκλοφορήσει, είτε πρόκειται να κυκλοφορήσουν, είτε γιατί δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, αποτελούν ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα και αγαπημένα θέματα σε online αναφορές.

Έτσι εκτός του ότι πολλές φορές οι υπάλληλοι ξεχνάνε συσκευές που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει σε bar, φαίνεται ότι ανοίγουν λίγο περισσότερο το στοματάκι τους σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες, στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να διαρρέουν πολλά μυστικά και οι φήμες να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με μία νέα πολιτική που υιοθέτησε η εταιρεία, κανένας υπάλληλος δεν επιτρέπεται να αναφερθεί σε οτιδήποτε σχετικό με την εταιρεία online. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζει ότι ούτε πρόκειται να διαρρεύσει κάποια πληροφορία, αλλά ούτε και να υπάρχουν αρνητικές κριτικές ή απόψεις καταγεγραμμένες από τους ίδιους του υπαλλήλους της.

Έτσι συγκεκριμένα η πολιτική ορίζει:
  • Οι εργαζόμενοι μπορούν να διατηρούν τις δικές τους ιστοσελίδες, αλλά καμία από αυτές δεν επιτρέπεται να αναφέρεται στην Apple με οποιονδήποτε τρόπο
  • Απαγορεύεται η αναφορά, σχολιασμός ή εικασίες για φήμες
Ίσως, βέβαια, να πρέπει να κάνει και κάτι για αυτούς που είναι κάπως αφηρημένοι ή πίνουν λίγο παραπάνω και ξεχνάνε τις συσκευές και σε διάφορες παμπ και μπαρ, αλλά η συγκεκριμένη κίνηση είναι και αυτή μία αρχή...
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου