Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κομήτης Elenin: Υπεύθυνος για φυσικές καταστροφές;

Ο Elenin είναι ένας απο τους πολλούς κομήτες των οποίων η τροχιά περνάει αναμεσα απο τη Γή και τον Ήλιο.
-Ωραία, και;
-Θα μου πεις.....
Έλα όμως που με λίγο ψάξιμο πολύ εύκολα μπορεί ο καθένας μας να βγάλει κάποια συμπεράσματα... Τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους εξάλλου γι'αυτό ας τα πάρουμε απ'την αρχή η οποία και βρίσκετε λίγο πίσω..

Συγκεκριμένα, στις 27 Φεβρουαρίου 2010 η Χιλή επλήγη από έναν από τους μεγαλύτερους σεισμούς που καταγράφονται στην ιστορία της ανθρωπότητας με 8,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Την συγκεκριμένη ημερομηνία (τυχαίο;) ο κομήτης Elenin βρισκόταν σε τέλεια ευθυγράμμιση με τον πλανήτη μας και τον ήλιο. Ψαχτήκαμε λίγο και βρήκαμε στην ιστοσελίδα της NASA ένα Java Applet που δείχνει την τροχιά του elenin και των υπόλοιπων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Δείτε και μόνοι σας ότι στην παρακάτω εικόνα φαίνεται  η ευθυγράμμιση στην οποία βρίσκονταν ο Ήλιος, η Γη και ο Elenin την ημέρα του καταστροφικού σεισμού..(Ο Κομήτης Elenin κατά την NASA, C/2010 X, σε μπλε χρώμα, ο πλανήτης μας με πράσινο χρώμα και ο ήλιος με πορτοκαλί, ενώ κάτω αριστερά φαίνεται η απόσταση από τον ήλιο και την γη και κάτω δεξιά φαίνεται η ημερομηνία)

 
 27 Φεβρουαρίου 2010 εικ. 1
Στις 11 Μαρτίου 2011 ο εγκέλαδος χτυπάει ξανά, αυτή το φορά στην Ιαπωνία δημιουργώντας το απόλυτο χάος και σαν να μην έφτανε αυτό χτυπήθηκαν και από φονικό τσουνάμι που που άφησε την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 80 μίλια ανατολικά της πόλης Sendai σε μια λωρίδα φλοιού στον ωκεανό που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούνταν απίθανο να εξαπολύσει τέτοια ενέργεια, με λίγα λόγια... το επίκεντρο του σεισμού ήταν σε γεωλογικά ασυνήθιστο μέρος... Ξανά, αν δει κάποιος την τροχιά του Elenin θα παρατηρήσει εύκολα πως την συγκεκριμένη ημερομηνία ο κομήτης Elenin, η Γη και ο Ήλιος βρισκόταν σε τέλεια ευθυγράμμιση...

11 Μαρτίου 2011 εικ. 2
Μάλιστα στις 8 Μαρτίου μια κοπέλα είχε δημοσιεύσει video στο YouTube όπου ανέλυε το τροχιά του Elenin προειδοποιώντας τον κόσμο πως από της 11 με 23 Μαρτίου ίσως να έχουμε κάποιο τρομερό συμβάν. Όπως και έγινε με τον σεισμό στην Ιαπωνία..

Την αμέσως επόμενη ευθυγράμμιση τους εμείς την εντοπίζουμε στις 25 - 27 Σεπτεμβρίου 2011 με τον Elenin να περνάει αυτή τη φορά ανάμεσα από τη Γη και τον Ήλιο.

27 Σεπτεμβρίου 2011 εικ. 3
Εκτός Ελλάδος στο διαδίκτυο γίνετε πολύ συζήτηση επ'αυτού και όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα για τον Elenin. Ψαχτείτε από το διάγραμμα τροχιών της Nasa και εσείς μόνοι σας. Δεν είμαστε επιστήμονες και δεν γίνεται να γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει πραγματικά. Βρήκαμε όμως κάποια πραγματάκια που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον και με την σειρά μας σας τα παρουσιάζουμε για να ακούσουμε και την δική σας γνώμη.. Αλήθεια.. Εσείς τι λέτε; 
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


3 σχόλια:

  1. το διάγραμμα τροχιών δεν δουλεύει, γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai java, katebase tin an den tin exeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για το διάγραμμα με τον ελένιν. Δουλεύει κανονικά. Βρήκα και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον κομήτη elenin εδώ:

    http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=167977#167977

    ΑπάντησηΔιαγραφή