Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Pwn2Own: Πρώτη μέρα με χαμένους τους Internet Explorer 8 και Safari, νικητής το Chrome!

Φαίνεται ότι η πολιτική που ακολουθεί η Google να πληρώνει τους χάκερς που βρίσκουν κενά ασφαλείας στις εφαρμογές τις αποδίδει καρπούς, καθώς στην πρώτη μέρα του διαγωνισμού Pwn2Own κανένας δεν διάλεξε το Chrome για να επιδείξει τις ικανότητες του...
Αν το Chrome καταφέρει και φέτος να περάσει τον διαγωνισμό χωρίς να βρεθεί κάποιο κενό ασφαλείας θα κατακτήσει το ρεκόρ με τρεις συνεχόμενες χρονιές αήττητο. Από την άλλη πλευρά  το Safari της Apple και το Internet Explorer 9 Internet Explorer 8 της Microsoft πέσαν θύματα της μανίας των χάκερ όπου κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς όλα τα συστήματα ασφαλείας τους..

Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι την παρασκευή όπου οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να 'σπάσουν' το λειτουργικό της Apple, iOs, το Android της Google, Windows 7 Phone της Microsoft και το λειτουργικό της Rim, Blacberry OS.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

* Συγχωρέστε μας για το λαθάκι ήταν ο internet explore 8 και όχι o 9.. λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε...  πάντως εδώ που τα λέμε ολόκληρο GΥGABYTE γράψαμε, το y δεν σας τύφλωσε; Εμάς πάντως ακόμα μας στραβώνει 0_o
** 'ο' Chrome νικητής γιατί εκτός από τα 15.000 δολάρια του διαγωνισμού είναι και τα 20.000 δολάρια που θα έδινε έξτρα στον νικητή η Google. 35.000 λόγοι να ασχοληθεί κάποιος.

ΠΗΓΗ: slashgear.com

9 σχόλια:

  1. Για τον Firefox ούτε λόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βλήματα, ποιος IE9; Αφού δεν έχει βγει η GA του ακόμα! Τον IE8 δοκίμασαν... Όσο για τον τίτλο, ούτε λόγος... Πώς είναι νικητής ο Chrome (και όχι το Chrome), όταν κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί του...; Παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πως γινεται να ειναι νικητης ο chrome και να ειναι ο μονος που να βγαζει ΤΟΣΑ shockwave flash crashes συνεχεια?? με τους αλλους browsers ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα! πλακα μας κανουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όντως ο συγγραφέας έκανε λάθος, τον ie8 δοκίμασαν και γιατί ούτε λόγος για το ff? όσο για τον φίλο στις 2:46 το κρασάρισμα δεν σημαίνει τρύπα.. α και μήπως θα 'πρεπε να αναβαθμίσεις το flash player σου στην τελευταία έκδοση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ff θα δοκιμαστεί σήμερα, γιαυτό ούτε λόγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://news.softpedia.com/news/IE9-vs-Chrome-vs-Firefox-vs-Safari-at-Pwn2Own-2011-182244.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. k flash players anavathmisa, k gia ious epsaksa k ola ta ekana, alla den leei na ftiaksei! format ekana prosfatws episis kirie 3:52!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. petakse to pc soy sta skoupidia! o chrome exei hardware acceleration kai giayto soy krashare, mallon palios driver i gia ta baza karta.
    Otan katevaseis ton ff4 frontise na bgaleis to hardware acceleration apo tis epiloges toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @11 Μαρτίου 2011 2:40 μ.μ.
    "Πώς είναι νικητής ο Chrome (και όχι το Chrome)"
    TO πρόγραμμα περιήγησης είναι, ΤΟ ! Είναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και όχι Ο Νίκος ή Ο Βασίλης ας πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή