Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Stephen Elop: Το Nokia N9 παρουσιάζει «απρόσμενα» υψηλή ζήτηση

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Φιλανδική εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων εγκαινίασε μία «νέα εποχή» στην ιστορία της, παρουσιάζοντας τις νέες συσκευές Lumia οι οποίες τρέχουν Windows Phone... 

Κι ενώ κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει από τώρα την πορεία της Nokia η οποία θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον του κοινού για τις Windows Phone συσκευές της, ο Stephen Elop, δηλώνει πως το Nokia Ν9 παρουσιάζει πρωτοφανή (!) ζήτηση. Συγκεκριμένα, οι προ-παραγγελίες του πρώτου και τελευταίου ( meego μοντέλου στη Ρωσία, ήταν οι υψηλότερες από κάθε άλλη συσκευή που έχει διαθέσει η Nokia, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Elop!

Να υπενθυμίσουμε πως το Nokia Ν9 είναι ένα ομολογουμένως αξιόλογο -και επαναστατικό κατά την προσωπική άποψη του συντάκτη- smartphone που είχε την ατυχία να «φορά» το Meego OS, ίσως το πιο αδικημένο λειτουργικό αυτή τη στιγμή στην αγορά, από τη στιγμή που η Nokia, προσπαθώντας να προωθήσει τις Windows Phone συσκευές της στέρησε από το N9 την υποστήριξη του τομέα Marketing που κάθε high end smartphone έχει άμεση ανάγκη.

Αν πάντως τα νέα «έξυπνα» τηλέφωνα της Nokia δεν την επαναφέρουν στην κορυφή, τότε το Ν9 θα... «έχει δικάσει» τη μητέρα του, ενώ οι fans του Open Source ίσως έχουν δικαίωμα να ελπίζουν. Όπως και να ‘χει ελπίζουμε η Nokia να ορθοποδήσει γιατί από τον υγιή ανταγωνισμό οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι καταναλωτές.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου