Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

H ομάδα του iFixit αποσυναρμολόγησε το Motorola RAZR!

Η ομάδα του iFixit, πιστή στην παράδοση και έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της Motorola για την διάθεση του νέου μοντέλου RAZR από τoν πάροχο κινητής τηλεφωνίας Verizon, μας αποκαλύπτει μερικά στοιχεία από τα εσωτερικά μέρη της συσκευής...

Ένα ακόμη smartphone είναι έτοιμο να υποστεί την γνωστή διαδικασία της «διάλυσης», με αποτέλεσμα να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες. 

Η βαθμολογία που φαίνεται να απέσπασε το νέο RAZR, όσον αφορά το ζήτημα του σχεδιασμού, ήταν μέτρια προς ικανοποιητική. Η εταιρία προσπάθησε να διατηρήσει ένα κομψό στυλ για το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, συνδυάζοντας την LCD οθόνη των 4 ιντσών τεχνολογίας qHD Super AMOLED, με μια αρκετά λεπτή κατασκευή πλαισίου. 

Η αποσυναρμολόγηση που έγινε, μας αποκαλύπτει ότι τα περισσότερα και πιο βασικά εξαρτήματα του τηλεφώνου ενσωματώνονται στην πλευρά της μητρικής, όπου βρίσκονται τοποθετημένα τα εξής: Μνήμη flash EMMC από την Toshiba με τον κωδικό THGBM4G7D2GBAIE στα 16GB, RAM K3PE7E700M-XGC1 4GB LPDDR2 από την κορεάτικη Samsung, προσαρμοσμένος πομποδέκτης Qualcomm MDM6600 dual-mode baseband /RF, επεξεργαστής Motorola T6VP0XBG-0001 τεχνολογίας LTE, ενώ δεν παραλείπεται η ύπαρξη και άλλων τσιπ που υποστηρίζουν διάφορους άλλους τύπους συνδέσεων, όπως GPS, WiFi και Bluetooth. 

Μια ακόμη έκπληξη ήταν η ευελιξία που παρουσίασε η πίσω πλευρά του τηλεφώνου, που χρησιμοποιεί εκτός από πλαστικό και υλικό Kevlar. Όπως διακρίνονται και στις φωτογραφίες που διέρρευσαν, υπάρχουν ακόμη, δύο πλαστικοί δείκτες υγρασίας, ο ένας στην δεξιά πλευρά και ο άλλος στο κάτω μέρος. Τέλος, η μπαταρία του εκτιμάται ότι έχει χωρητικότητα περίπου στα 1.750mAh και ίσως να είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή που χρησιμοποιείται για το iPhone 4S.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ...
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου