Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Samsung συνεργάζεται με την Hugo Boss για νέα έκδοση του Galaxy Ace

Η συνεργασία της Samsung με τον Giorgio Armani για την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης του Galaxy S, θεωρήθηκε επιτυχημένη και αυτή την φορά οι κορεάτες στρέφονται προς τον οίκο της Hugo Boss για την δημιουργία μιας διαφοροποιημένης έκδοσης του Galaxy Ace με στοιχεία που προσδίδουν έναν αέρα ανανέωσης στην συσκευή. 

Το νέο Samsung Galaxy Ace Hugo Boss Edition, διαθέτει μαύρο ματ φινίρισμα, ενώ η πίσω όψη του τηλεφώνου έχει ανασχεδιαστεί και επιμεληθεί από τους υπεύθυνους σχεδιαστές του γνωστού οίκου. Ωστόσο, οι αλλαγές δεν σταματούν στο εξωτερικό μονάχα μέρος. Η νέα συσκευή που φέρει την υπογραφή της Hugo Boss, διαθέτει μια συλλογή από ειδικά wallpapers εμπνευσμένα κυρίως από τον χώρο της μόδας, για να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο η συσκευή σας. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια, όπως οθόνη 3.5 ιντσών με ανάλυση 320x480 pixels, επεξεργαστή single-core 800MHz, WiFi, Bluetooth, κάμερα 5MP, υποδοχή microSD και λειτουργικό σύστημα Android 2.3.3 Gingerbread. 

Η νέα συσκευή θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα της Hugo Boss, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία για την πιθανή τιμολόγηση του προϊόντος, αλλά βάση ενός καταστήματος που περιέχει το νέο smartphone για παραγγελία και αγορά, η τιμολόγηση αυτού εκτιμάται στα 280 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου