Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Όταν το photoshop γίνεται πραγματική μορφή τέχνης (VIDEO)

Υπάρχουν πολλοί που κατηγορούν την χρήση του photoshop σε φωτογραφίσεις, γιατί όντως πολλές φορές προβάλλουν τελείως ψεύτικα πρότυπα με αψεγάδιαστα σώματα και πρόσωπα.

Πολλοί είναι επίσης εκείνοι που το μειώνουν μπροστά στο ταλέντο του φωτογράφου και ότι οι φωτογραφίες του «μάστορα» φωτογράφου δεν χρειάζονται επεξεργασία. Ωστόσο, μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε και να δούμε τα πράγματα πιο σφαιρικά; Μην ξεχνάμε και ότι η φωτογραφία είχε αντικαταστήσει σε ένα βαθμό την ζωγραφική, όμως επήλθε η ισορροπία μεταξύ τους και πλέον ο καθένας έχει το δικό του κοινό και την δική του αποδοχή. Κάτι που έγινε και με την ψηφιακή φωτογραφία και την κλασική με το φίλμ, πάλι υπήρχε βαβούρα για την «πραγματική» φωτογραφία.

Το θέμα είναι να καταφέρεις αντί να κατακρίνεις και να κακολογείς, να προσπαθήσεις να εξετάσεις τι περισσότερο μπορείς να λάβεις και εκμεταλλευτείς όλα όσα σου προσφέρει το καθένα.

Δείτε λοιπόν ένα βίντεο με έναν «καλλιτέχνη» του photoshop που βρήκαμε, o οποίος πραγματικά «ζωγραφίζει» ψηφιακά, θεωρώντας φυσικά ότι είναι όντως είναι αληθινό το βίντεο και δεν έχει πάρει απλά μια φωτογραφία και να αντιστρέφει τις κινήσεις μέχρι να τη σβήσει όλη...

Εσείς τι πιστεύετε;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου