Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

"Ελάτε στη Microsoft, μοιράζουμε μπέικον"

Μια θέση εργασίας στη Google, τη Microsoft ή την Apple είναι σίγουρα το όνειρο πολλών ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με την τεχνολογία. Μερικές φορές, όμως, το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί και οι εταιρείες δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν τα ικανότερα στελέχη. Δε λείπουν, μάλιστα, και τα ευτράπελα, όπως η καμπάνια του μπέικον στοSeattle των ΗΠΑ!

Η Microsoft απευθύνθηκε στη διαφημιστική εταιρεία Wexley και της ζήτησε να προσελκύσει προσωπικό για να απασχοληθεί στην ομάδα του Kinect. Δεδομένου ότι στο Seattle υπάρχουν κι άλλες τεχνολογικές εταιρείες, οι άνθρωποι της Wexley αποφάσισε "να την πέσουν" σε στελέχη της Google και του Amazon, επιστρετεύοντας το μεγάλο όπλο του αμερικανικού καταναλωτισμού: το μπέ​ικον.

Έτσι, στήθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις του Amazon ένα καρότσι με τίτλο "Ξυπνήστε και Μυρίστε το Μέλλον". Το καρότσι μοιράζει μπέικον με διάφορα dressing στα στελέχη που μπαινοβγαίνουν, θέλοντας έτσι να τους τραβήξει την προσοχή. Όσο οι ανυποψίαστοι επαγγελματίες τρώνε τη λιχουδιά τους, εμφανίζεται ένας Τσιτσιριστός (!) τυλιγμένος σε μπέικον και τους ζητάει στοιχεία επικοινωνίας για λογαριασμό της Microsoft.

Αν σας άνοιξε η όρεξη διαβάζοντας αυτό το κείμενο, τότε η καμπάνια της Wexley είναι μάλλον πετυχημένη...
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου