Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Shell: Δηλώσεις-φωτιά σε παγκόσμιο συνέδριο

Σύμφωνα με άποψη του μηχανικού πληροφορικής Ludolf Luehmann, ο οποίος εργάζεται ως IT manager στην πετρελαϊκή εταιρεία Shell, οι διαδικτυακές επιθέσεις μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατες ζημιές όχι μόνο σε μια πληροφοριακή υποδομή αλλά και στον ίδιο τον άνθρωπο.

Η εταιρεία Shell έχει δεχθεί σειρά διαδικτυακών επιθέσεων εντός του 2011 όπως δήλωσε ο Ludolf Luehmann στο παγκόσμιο συνέδριο πετρελαίου που διεξήχθηκε στην πρωτεύουσα του Κατάρ, στην πόλη Ντόχα.

Ο Ludolf Luehmann σπάει τη σιωπή του στο συνέδριο και δηλώνει ότι η πετρελαϊκή παγκόσμια βιομηχανία έχει δεχθεί μια σειρά σοβαρών διαδικτυακών επιθέσεων οι οποίες δεν έχουν προκαλέσει μόνο υλικές ζημιές.

Μετά τις σοβαρότατες δηλώσεις του Ludolf Luehmann, οι εκπρόσωποι τύπου της Shell αρνήθηκαν να σχολιάσουν περαιτέρω τις δηλώσεις του.

Κανένα σχόλια δεν πραγματοποιήθηκε και από την πλευρά της BP, η οποία είναι γνωστό ότι έχει δεχθεί επιτυχημένες διαδικτυακές επιθέσεις ύστερα από την πρόσφατη διαρροή πετρελαίου. Οι εκπρόσωποι τύπου της BP αρνήθηκαν οποιονδήποτε σχολιασμό για ευαίσθητα θέματα ασφάλειας δεδομένων.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου