Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το Galaxy Tab 10.1 αλλάζει λόγω Apple

Μήπως πλησιάζουμε στο τέλος του δικαστικού πολέμου ανάμεσα στη Samsung και την Apple; Δύσκολο, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε να γίνονται κάποια βήματα. Η Samsung ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο Galaxy Tab 10.1 στη Γερμανία, το οποίο δε χρησιμοποιεί πατέντες της Apple. Θυμίζουμε ότι η Γερμανία είναι μια από τις χώρες όπου έχει απαγορευτεί προσωρινά η πώληση του Galaxy Tab 10.1 λόγω προσφυγής της Apple.

Η νέα ταμπλέτα ονομάζεται Galaxy Tab 10.1 Nκαι οι αλλαγές σε σχέση με το αρχικό μοντέλο είναι ελάχιστες. Έχει αλλάξει ελαφρώς η κορνίζα της συσκευής, ενώ έχει μετακινηθεί λίγο το ηχείο. Σύμφωνα με τη Samsung, οι αλλαγές αυτές αρκούν για να κυκλοφορήσει χωρίς πρόβλημα η ταμπλέτα στη Γερμανία. Βέβαια, θα πρέπει να συμφωνήσει και το δικαστήριο.

Η εταιρεία δηλώνει έτοιμη να κυκλοφορήσει τη νέα ταμπλέτα ακόμα και σήμερα. Σε περίπτωση που καταφέρει τελικά να τη βγάλει στη γερμανική αγορά, ανοίγει ο δρόμος για τη διάθεσή της και στις άλλες χώρες που έχουν δεχτεί για την ώρα τους ισχυρισμούς της Apple.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου