Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμο Το Firefox 9 Beta

Η Mozilla κινούμενη γρήγορα, αμέσως μετά την κυκλοφορία του Firefox 8 θέτει σήμερα στην διάθεση του κοινού την έκδοση βήτα του επόμενου βήματος του δημοφιλούς περιηγητή Firefox, την έκδοση 9. Στην νέα έκδοση περιλαμβάνονται και η επιτραπέζια μορφή και η μορφή για το Android.

Στην επιτραπέζια έκδοση έχει αλλάξει η εμφάνιση και ειδικά για το Mac OS X Lion να ταιριάζει περισσότερα και με το περιβάλλον του Lion και με τις άλλες εφαρμογές, υποστηρίζει scrolling με δύο δάκτυλα όπως και πολλαπλές οθόνες. Είναι επίσης ταχύτερο με γρηγορότερη μηχανή JavaScript και την δυνατότητα να σπάει τις εντολές XML σε κομμάτια και να τις εκτελεί παράλληλα κάνοντας την φόρτωση τωνσελίδων γρηγορότερη.

Στην έκδοση για ταμπλέτες Android έχουν γίνει μεγαλύτερες αλλαγές στην εμφάνιση, έχει προσαρμοστεί καλύτερα η φορητή έκδοση για τις μεγαλύτερες οθόνες των ταμπλετών. Τώρα επιτρέπει περιήγηση σε όλη την σελίδα και στις δύο θέσεις (οριζόντια και κάθετα) κρύβοντας τα πλήκτρα που δεν χρειάζονται, ενώ μία μπάρα συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες που παλαιότερα ήταν σκορπισμένες σε όλη την σελίδα. Η έκδοση για Android χρησιμοποιεί τις βελτιστοποιήσεις στο HTML5 στην χρήση της κάμερας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις εκδόσεις για Linux, Mac και Windows από εδώ.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου