Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Asus Transformer Prime: Διαθεσιμότητα, τιμή και λεπτομερή χαρακτηριστικά

Από την έλευση του iPad και μετά, οι κατασκευαστές πασχίζουν να βρουν την κατάλληλη συνταγή για να προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν το δημοφιλές tablet. Φαίνεται πως η Asus έχει φτάσει πιο κοντά σε αυτό το στόχο από ποτέ με το Transformer Prime.
Όπως φαίνεται ο Δεκέμβριος θα είναι ο μήνας που θα γίνει η μεγάλη μάχη, καθώς τότε θα κυκλοφορήσει, τελικά, το tablet της Asus. Όπως έχουμε ξαναπεί σε παλαιότερο δημοσίευμα, το Transformer prime θα "φοράει" τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 ή αλλιώς Kal-El, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στο 1.3 Ghz και υπόσχεται να κάνει σκόνη τον ανταγωνισμό.

Το τετραπύρηνο "τέρας" θα πλαισιώνεται απο 1GB μνήμης ram και μαζί έχουν αναλάβει το έργο να δώσουν ζωή στο panel του tablet. Πρόκειται για ένα Super-IPS panel 10.1 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 800, με γωνία θέασης που αγγίζει της 178 μοίρες, ενώ υπόσχεται αυξημένη αντοχή στις πτώσεις λόγω του Gorilla-Glass από το οποίο κατασκευάζεται. Επιπλέον, είναι εφοδιασμένο με GPS, γυροσκόπιο, σύστημα ήχου SonicMaster και 2 κάμερες, εμπρός και πίσω, ανάλυσης 1.2 και 8 megapixels αντίστοιχα.

Αυτά είναι τρομερά χαρακτηριστικά, αλλά είναι βέβαιο ότι είναι αχόρταγα όσον αφορά το ρεύμα που καταναλώνουν. Η Asus φαίνεται να φρόντισε κατάλληλα και αυτό, εφοδιάζοντας το Transformer Prime με μία μπαταριά 22Wh που δίνει στην συσκευή αυτονομία 12 ωρών.

Τέλος, το tablet θα έχει προεγκατεστημένη την τελευταία έκδοση 3.2 Honeycomb με άμεση αναβάθμιση στην 4.0 Ice Cream Sandwich, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες, όταν αυτή γίνει διαθέσιμη, περί τα τέλη του έτους.

Όλα αυτά έρχονται σε ένα πακέτο πάχους 8.3 χιλιοστών και βάρους 586 γραμμαρίων που είναι καλαίσθητο και ελαφρύ, ενώ θα πωλείται σε 2 χρώματα, ασημί και μοβ. Μαζί με το tablet θα πωλείται και το ειδικό dock, που δίνει άλλες 6 ώρες αυτονομία, πληκτρολόγιο, υποστήριξη USB 2.0 αλλά και υποδοχή για κάρτες SD.

H τιμή του Transformer Prime φτάνει τα $499 για την έκδοση των 32GB και $599 για τα 64GB, ενώ η τιμή του dock είναι $149. Πως σας φαίνεται; Θα το αγοράσετε;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου