Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Xbox Companion app: Συνδέστε το WP7 κινητό με την τηλεόρασή σας

Έχουμε μια σημαντική είδηση για όλους του φανατικούς οπαδούς του Xbox: Η Microsoft διέθεσε μια νέα εφαρμογή που αποτελεί τον καλύτερο φίλο για το Xbox και θα επιτρέπει στα Windows Phone να συνδέονται με την τηλεόραση. Στο επίσημο blog για τα Windows Phone, αναφέρεται η επωνυμία Xbox Companion app και το νέο εγχείρημα της εταιρίας να φέρει «έναν νέο κόσμο ψυχαγωγίας στο σαλόνι σας».
Το Xbox Companion, ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην λειτουργία αναζήτησης περιεχομένου στο Xbox LIVE Marketplace, να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις νέες εξελίξεις που σχετίζονται γενικά με το Xbox και να αποκτήσουν έλεγχο σε υπηρεσίες που διαθέτει η Microsoft για την δημοφιλή κονσόλα. 

Η εύρεση περιεχομένου είναι ακριβώς όμοια με αυτή στο Xbox ενός χρήστη, καθώς δίνεται άμεση πρόσβαση στον κατάλογο του Xbox LIVE Marketplace για αναζήτηση παιχνιδιών, ταινιών, μουσικών κομματιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Επίσης, μπορεί να εντοπίσει κανείς λεπτομέρειες που επιθυμεί σχετικά με μία ταινία, κ.α. 

Πρόκειται σίγουρα για ένα σημαντικό εγχείρημα για την πλατφόρμα Windows Phone, που θα πείσει πολλούς χρήστες του Xbox να την επιλέξουν. Η νέα εφαρμογή Companion Xbox διατίθεται δωρεάν και αναμένεται να εμφανιστεί στο Windows Marketplace των τηλεφώνων, στο εγγύς μέλλον.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου