Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η Nokia έχει προγραμματίσει το δικό της event για τον Ιανουάριο

Η Nokia έστειλε προσκλήσεις σε όλους τους δημοσιογράφους και επιβεβαίωσε με αυτό τον τρόπο τα σχέδιά της για την διοργάνωση μιας νέας εκδήλωσης στα πλαίσια της CES 2012. 

Η εταιρία στις 9 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην Αμερικάνικη αγορά με δύο νέες ισχυρές συσκευές, οι οποίες θα ενσωματώνουν το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone και θα διαθέτουν ένα ανανεωμένο UI. Επομένως, οι φινλανδοί δείχνουν να είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν -επιτέλους- το φημολογούμενο Lumia 900 και όχι μόνο. 

Όσον αφορά το Nokia Lumia 900, θα αποτελέσει μια ακόμη έξυπνη συσκευή που θα συνδυάζει μια οθόνη 4.3 ιντσών, δυνατότητα υποστήριξης LTE και 4G σύνδεσης, εξαιρετικό design και λογισμικό Windows Phone 7.5. Ο επεξεργαστής ίσως να είναι αυτός που χρησιμοποιείται και στα προηγούμενα μοντέλα Lumia (Nokia Lumia 710 και 800) δηλαδή στο 1.4GHz και η ανάλυση της οθόνης θα κυμαίνεται στα γνωστά επίπεδα. 

Δίνεται η ευκαιρία στην Nokia να αποδείξει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε συσκευή με λειτουργικό Android ή iOS και αυτό που απομένει είναι να κερδίσει πλέον και την εμπιστοσύνη των εταιριών στις ΗΠΑ, AT&T και Verizon.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου