Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Sony Ericsson Xperia, Γρίφος η δήλωση για τη μελλοντική αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Μέσα από τη σελίδα της Ολλανδικής Sony Ericsson στο Facebook έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την τύχη των μοντέλων Xperia που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2011 και την αναβάθμιση τους ή μη στην έκδοση Ice Cream Sandwich. Όπως οι δηλώσεις της HTC εχθές έτσι και της Sony Ericsson σήμερα είναι γρίφος και δεν δίνουν κάποια συγκεκριμένη απάντηση στο καυτό ερώτημα της αναβάθμισης.
Η Sony Ericsson αναφέρει ότι αυτή την περίοδο τα μοντέλα της που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2011 αναβαθμίζονται σταδιακά στην έκδοση 2.3.4 και σκοπεύει να τα αναβαθμίσει στην επόμενη έκδοση (Android 4.0 Ice Cream Sandwich). Να σας πω την αλήθεια ενώ όλα τα ξένα site το δένουν κόμπο ότι θα αναβαθμιστούν όλα τα Xperia 2011, εγώ είμαι επιφυλακτικός και περιμένω ανακοινώσει με συγκεκριμένα μοντέλα και ημερομηνίες.

«Sony Ericsson is currently rolling out the upgrade to Gingerbread 2.3.4 across its entire 2011 Xperia smartphone portfolio. This software upgrade will be available through a phased roll out in select markets. Beyond Gingerbread 2.3.4, we plan to upgrade our 2011 Xperia smartphone portfolio to the next Android platform made available to us.»
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: techblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου