Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Google Nexus Prime, Παρουσιάζεται επίσημα στις 11 Οκτωβρίου

Μια τεράστια είδηση βγήκε σήμερα, αλλά πολλοί δεν αξιολόγησαν τη σημασία της και έμειναν μόνο στο τυπικό σκέλος της. Η Samsung ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός ακόμα Unpacked event στις 11 Οκτωβρίου, με την ονομασία Google Episode! Μιλάμε προφανώς για το Event παρουσίασης του Nexus Prime.


Το νέο Google Nexus Prime θα κατασκευάζεται από την Samsung, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Nexus S. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου official κινητού της Google.

Οι δρόμοι είναι δύο, με τον έναν να οδηγεί σε μια συσκευή πανομοιότυπη με το Samsung Galaxy S II και τον δεύτερο να οδηγεί στο νεότερο Samsung Galaxu S II HD. Αν συνδυάσουμε το γεγονός της μη έλευσης του HD κινητού της Samsung στην Ευρώπη και την Αμερική, μπορούμε να δώσουμε αρκετές πιθανότητες στη δεύτερη εκδοχή.

Αν κάνουμε αυτή την παραδοχή, τότε στις 11 Οκτωβρίου θα συναντήσουμε μια εντυπωσιακή συσκευή, με οθόνη Super Amoled HD διαγωνίου 4.65 ιντσών (ότι πρέπει για το Android Ice Cream Sandwich) και ανάλυσης 1280×720, επεξεργαστή dual-core στα 1.5 GHz, NFC και μπαταρία 1.850 mAh.

Φυσικά το Nexus Prime θα κυκλοφορήσει με τη νέα έκδοση Android Ice Cream Sandwich, την οποία είδαμε για πρώτη φορά σε βίντεο μόλις σήμερα.

Ακόμα ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του Google Nexus Prime στο event της Samsung, είναι το γεγονός ότι αυτό θα μεταδοθεί Live όχι από το κανάλι της Samsung στο Youtube, αλλά από το official κανάλι του Google Android (www.youtube.com/android)!

Stay tuned!
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου