Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Το Assassin's Creed Στο IPhone Και IPad

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει τα δημοφιλή της παιχνίδια της σειράς Assassin's Creed στο iPhone και iPad. Αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περιμένατε. Η έκδοση για το iOS θα ονομάζεται Assassin's Creed Recollection, και θα έχει την μορφή ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού στρατηγικής αντί της δυναμικής περιπέτειας που είδαμε στα Playstation 3, Xbox 360 και PC.
Το παιχνίδι που η εταιρεία χαρακτηρίζει μορφής επιτραπέζιου, θα έχει στοιχεία "πολιτικής μάχης" με χαρακτήρες και τοποθεσίας από τα γνωστά παιχνίδια Assassin's Creed. Ανάμεσα τους χαρακτήρες από το Assassin's Creed's 2 και Assassin’s Creed: Brotherhood αλλά όχι από το καινούργια Revelations. Θα υποστηρίζει και multiplayer (πολλοί παίκτες ταυτόχρονα).

Λέγεται ότι η διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι 8 με 10 ώρες, αρκετά μακροσκελής για παιχνίδι iOS, θα περιεχέι επίσης την ταινία μικρού μήκους Assassin’s Creed Embers. Η Ubisoft δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες πέραν του ότι θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Νοέμβριο. Αν και η αλλαγή είδους παιχνιδιού ακούγεται περίεργη, θα είναι δουλειά της ίδιας της Ubisoft και μπορεί να είναι μία ευχάριστη έκπληξη για παιχνίδι iOS.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου