Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Έτσι θα είναι το νέο iPhone 5;

Έχει καταντήσει κουραστική η υπόθεση του νέου iPhone, αλλά αυτή τη φορά, μέσω ενός εικονιδίου που εμφανίζεται στην betaεφαρμογή Photo Stream, έχουμε σίγουρα μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα...
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο screenshot που παραθέτουμε, μέσα από τη διαθέσιμη αποκλειστικά στους developers εφαρμογή Photo Stream, το εικονίδιο που αντιστοιχεί στο iPhone δεν μοιάζει καθόλου με αυτό τουiPhone 4 ή με οποιαδήποτε άλλη iOS συσκευή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα μόνο πράγμα: η Apple αποκάλυψε τον σχεδιασμό του επόμενου iPhone λίγο νωρίτερα από ότι σχεδίαζε. 

Εάν όντως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το νέο iPhone τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, το οποίο αποτελεί και το πιθανότερο σενάριο, τότε ο σχεδιασμός θα πρέπει να έχει ήδη ολοκληρωθεί μέχρι τώρα.

Όντως, ο σχεδιασμός που αποκαλύπτει το εικονίδιο αυτό, επιβεβαιώνει τις προηγούμενες φήμες πως το επόμενο iPhone θα έχει διαφορετική μορφή για να μπορέσει να "στεγάσει" μεγαλύτερη οθόνη, το οποίο είναι προφανές από το εικονίδιο. Επίσης προφανές είναι το νέο μέγεθος και το σχήμα του κουμπιού Home και όχι η απουσία του όπως είχε υπονοηθεί από αρκετούς.

Εφόσον αυτές οι αλλαγές γίνουν πραγματικότητα, το οποίο είναι και το πιθανότερο σενάριο, το iPhone 5 θα υποστεί τη μεγαλύτερη αλλαγή σε σχέση με την πρώτη γενιά των iPhone, όπως εμφανίστηκε το 2007.

Η μεγαλύτερη οθόνη θα κάνει το βίντεο περιεχόμενο πολύ πιο ευχάριστο στην παρακολούθηση στη συσκευή, εξισώνοντας τελικά το iPhone με τα άλλα Android smartphones, τα οποία είχαν ελαφρά μεγαλύτερες οθόνες.

Εφόσον ήσασταν σκεπτικιστές για την ύπαρξη του iPhone 5, ήρθε μάλλον η στιγμή να αλλάξετε άποψη. Η Apple δεν θα έμπαινε στον κόπο να αντικαταστήσει το εικονίδιο του iPhone χωρίς λόγο, ενώ υπάρχουν τόσα πολλά στα οποία χρειάζεται ταυτόχρονα να επικεντρώσει.

Εκτός των αλλαγών που μόλις περιγράψαμε πάντως, το νέο iPhoneαναμένεται να κάνει χρήση ενός dual-A5 επεξεργαστή, αντί του Α4 που διαθέτει το iPhone 4, αλλά και μιας κάμερας 8 megapixels.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου