Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Εγχείρηση Με Υπερήχους, Θεραπεία Χωρίς Εγχείρηση , Πόνο (VIDEO)

Η ικανότητα του Ανθρώπου να βλέπει το φως και να αισθάνεται τα ηχητικά κύματα είναι από τις καλύτερες ικανότητες του. Μπορούμε να ακούμε και να χαιρόμαστε την μουσική και τις φωνές των αγαπημένων μας.

Ο ήχος μπορεί να κάνει περισσότερα θαυμαστά πράγματα, μπορεί να θεραπεύει διάφορα προβλήματα που πρωτύτερα δέχονταν μόνο χειρουργική αγωγή.

Φανταστείτε να κάνετε μια εγχείρηση χωρίς να χρησιμοποιούνται μαχαίρια. Ο Yovan Medan στο παρακάτω βίντεο μας περιγράφε μια τεχνική που χρησιμοποιεί μαγνητικές ταλαντώσεις που βρίσκουν τα προβληματικά σημεία και με εστιασμένους υπερήχους για την θεραπεία προβλημάτων όπως κύστη στο εγκέφαλο, ινομυώματα και αρκετά είδη καρκινικών όγκων.

Αυτή η καινοτομία χρησιμοποιεί δύο τεχνολογίες

  • Την ισχύ των Υπερχήχων και
  • Την εικόνα της μαγνητικού τομογράφου

Ο υπέρηχος δεν είναι πλέον ένα εργαλείο στην ανίχνευση δομών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκόπτει κομμάτια ιστών για θεραπεία.. Ο εστιασμένος υπέρηχος είναι αρκετά ισχυρός και έχει μεγάλη αξία στις μοντέρνες ιατρικές εφαρμογές.

Γνωρίζετε για την απεικόνιση με υπερήχους. Και για την λιθοτριψία, το σπάσιμο της πέτρας στα νεφρά. Αλλά οι πέρηχοι μπορούν να ελεγχθούν και για οτιδήποτε στο ενδιάμεσο , καθώς είναι μηχανική ισχύς. βασικά είναι μια δύναμη που ενεργεί κατά μήκος των ιστών. Έτσι μπορούμε να μεταβάλουμε την ένταση, την συχνότητα, την διάρκεια , το σχήμα του παλμού του υπερήχου για να δημιουργήσομε από ένα απλό φύσημα μέχρι ένα σφυρί.

Σκεφτείτε το μέγεθος της ταλαιπωρίας που γλυτώνουν οι ασθενείς σε μη επιθετικές επεμβάσεις, και την εξάλειψη των οικονομικών και συναισθηματικών προβλημάτων από τις οικογένειες και το περιβάλλον και της κοινωνίας στο σύνολο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου