Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικά, πόσο διαδεδομένη είναι η πορνογραφία στο Internet;

Το στερεότυπο λέει ότι το Internet χρησιμοποιείται κυρίως για προβολή πορνογραφικού υλικού. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό; Κανείς. Όλοι λίγο-πολύ έχουμε την εντύπωση ότι η πορνογραφία βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση στο Internet. Ωστόσο, οι κ.κ. Ogi Ogas και Sai Gaddam διαφωνούν με τρόπο κατηγορηματικό.


Και απ' ότι φαίνεται, έχουν και αποδείξεις. Οι δύο νευροεπιστήμονες διεξήγαγαν μια τεράστια έρευνα σε ένα εκατομμύριο δημοφιλή sites και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόλις το 4% από αυτά είναι sites πορνογραφικού περιεχομένου. "Οκ, μπορεί να είναι μόνο 4%, αλλά αυτό το 4% το επισκέπτεται όλος ο κόσμος!", θα σκεφτεί ένας κακεντρεχής και πρέπει να ομολογήσουμε ότι η σκέψη αυτή ακούγεται πολύ λογική.

Ο Ogas, όμως, καταρρίπτει και αυτό το επιχείρημα, επικαλούμενος τα στοιχεία της έρευνας που λένε ότι μόνο το 13% των αναζητήσεων στο Internet αφορά πορνογραφικό περιεχόμενο. Πώς είπατε;;;

Τελικά, φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δε χρησιμοποιούν το Internet ως πηγή πορνογραφικού υλικού. Οι υπερσυντηρητικές οργανώσεις που κυνηγούν ανελέητα οποιαδήποτε πρόοδο της τεχνολογίας μπορούν να χαλαρώσουν για λίγο μέχρι να εξαπολύσουν την επόμενη επίθεσή τους.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου