Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

O Ballmer Παραδέχεται Ότι Οι Πωλήσεις Των Windows Phone Είναι Απογοητευτικές

O CEO της Microsoft, Steve Ballmer, παραδέχτηκε ότι οι πωλήσεις των Windows Phone είναι μέχρι στιγμής απογοητευτικές. Δε νομίζουμε ότι κανείς εκπλήσσεται με αυτή τι δήλωση. Ο Balmmer σημείωσε ότι είναι ευχαριστημένος από την αντίδραση των συνεργατών και των προγραμματιστών αλλά οι πωλήσεις των smartphone είναι απογοητευτικές. Ο Ballmer λέει ότι η Microsoft έχει κάνει πρόοδο στον χώρο τον smartphone και ότι εργάζεται σκληρά με τον ίδιο ρυθμό...

Σύμφωνα με τον Ballmer, η Microsoft μπόρεσε να προσφέρει ένα "πολύ ισχυρό τρίτο οικοσύστημα" ως εναλλακτική λύση στο Android και το iPhone. O Ballmer επίσης ανέφερε ότι η συνεργασία με τη Nokia είναι ακόμα μια επιτυχία για το Windows Phone. Είναι προφανές ότι η Microsoft περιμένει βοήθεια από τη Nokia για να μπορέσει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της. Η πρώτη συσκευή από τη συνεργασία θα πρέπει να κυκλοφορήσει φέτος.

Το πρόβλημα που βλέπουμε είναι ότι το Windows Phone δεν είναι δημοφιλές ως λειτουργικό σύστημα και η Nokia έχει μια ιστορία στην κατασκευή των smartphones που οι περισσότεροι καταναλωτές που αναζητούν μια νέα συσκευή αγνοούν. Δε βλέπουμε πως μπορεί το δέσιμο μεταξύ του τρίτου λειτουργικού για κινητά και έναν κατασκευαστή "έξυπνων κινητών" χωρίς κανένα smartphone νικητή στην αγορά, το μερίδιο του οποίου μειώνεται, να είναι σε θέση να βγει με κάποιο προϊόν όπου θα σπεύσουν οι καταναλωτές.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου