Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται το Huawei Honor με επεξεργαστή στα 1.4GHz

Εδώ και αρκετό καιρό τώρα, η Huawei μας έχει συνηθίσει στην παρουσίαση Android συσκευών που έρχονται σε προσιτές τιμές για όλους. Αυτή τη φορά έρχεται για να εντυπωσιάσει και πάλι το κοινό της, με την εμφάνιση ενός νέου smartphone το οποίο εξοπλίζεται με οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας WVGA, επεξεργαστή 1.4 GHz, κάμερα 8MP και όλα αυτά σε τιμή που θα κυμανθεί κάτω από τα 300 δολάρια (περίπου 280 ευρώ). 

Στην εμπρός όψη του τηλεφώνου, υπάρχει μια κάμερα 2MP, ενώ εσωτερικά είναι τοποθετημένη μια μνήμη RAM 512MB και μια ROM 4GB. Με την υποδοχή για κάρτα microSD δίνεται η ευκαιρία να επεκτείνετε την μνήμη της συσκευής. Όσον αφορά τους τύπους συνδεσιμότητας, υποστηρίζει δίκτυα Quadband GSM / EDGE και tri-band UMTS / HSPA + (900/AWS/2100). Ακόμη διαθέτει Bluetooth 2.1, Α-GPS, δέκτη WiFi, ενώ προβλέπεται η ύπαρξη ραδιοφώνου με διπλό μικρόφωνο, καθώς και υποστήριξη DLNA τεχνολογίας και microUSB. 

Η Huawei αναφέρει ότι θα διατεθεί αρχικά σε μαύρο χρώμα στην αγορά της Κίνας, της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής, κατά την διάρκεια του 4ου τριμήνου του 2011. Αργότερα, θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες αποχρώσεις.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου