Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

H Samsung σκέφτεται να αγοράσει το MeeGo;

To μεγαλύτερο θύμα της απόφασης της Nokia να υιοθετήσει πλήρως τα Windows Phone 7 για τα μελλοντικά της smartphone είναι το λειτουργικό σύστημα MeeGo, αφού το Symbian του απομένουν μερικά χρόνια ακόμα, ενώ το MeeGo δεν πήρε πραγματικά την ευκαιρία που χρειαζόταν. Το Nokia N9 θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό χαρτί για την εταιρεία όσον αφορά το MeeGo, αλλά η ανακοίνωση της Nokia αναφέρει πως το Nokia N9 θα είναι το πρώτο και τελευταίο κινητό που θα φέρει το λειτουργικό MeeGo και έτσι σκιαγραφείτε μια δυσοίωνη εικόνα για το μέλλον της πλατφόρμας.

Οι πρόσφατες φήμες επίσης, υποστηρίζουν ότι η Intel, το άλλο μισό της εταιρικής σχέσης του MeeGo, θα εγκαταλείψει και αυτή με την σειρά της την πλατφόρμα. Εν όψει αυτής της συνολικής εγκατάλειψης, μια νέα έκθεση δείχνει ότι η Samsung μπορεί να είναι ο παίκτης που θα παρέμβει με σκοπό να πάρει τα ηνία του MeeGo. Η έκθεση αναφέρει πως από «τεχνολογικές πηγές του κλάδου» αντλήθηκαν αυτές φήμες. 

Η Samsung μπορεί να ενδιαφέρεται για αυτό το εγχείρημα, λόγω των προσφάτων προβλημάτων που σχετίζονται με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Android, ή ακόμα και να το αντικαταστήσει ή να το ενσωματώσει με το Bada.

Ποια είναι η γνώμη σας για το μέλλον του MeeGo εάν επιτευχθεί αυτή η αγορά;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου