Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

H Medion λανσάρει την Android ταμπλέτα της

Η Medion, η γερμανική κατασκευαστής προσωπικών υπολογιστών απόλαυσε τη φετινή IFΑ, αφού παρουσίασε δύο νέα προϊόντα της, εισερχόμενη στο χώρο των ταμπλετών αλλά και των smartphones προετοιμασμένη να παλέψει για το –αρχικά τουλάχιστον- μικρό μερίδιο του καταναλωτικού κοινού στο οποίο αποσκοπεί. 
Η ταμπλέτα είναι γνωστή μέχρι τώρα ως «Lifetab P9514». Αν και το αριθμητικό κομμάτι του ονόματος παραπέμπει σε αστερισμό παρά σε ταμπλέτα, το απόκτημα της Medion θα είναι αρκετά «προσγειωμένο». H συσκευή των 32GB θα χρησιμοποιεί τσιπάκι 1GHz NVIDIA Tegra 2, και θα τρέχει Honeycomb 3.2 (Android), ενώ θα έχει τα ‘στάνταρ’ της κατηγορίας του 1280Χ800 ανάλυση, HMDI, microSD και microUSB θύρες, quad-band 3G και WiFi και θα ζυγίζει περίπου 800 γραμμάρια.

Παράλληλα με αυτή την κυκλοφορία, το smartphone της εταιρίας παραμένει περισσότερο μέσα στις σκιές. Τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μιλούν για 4.3 ίντσες μέγεθος συσκευής, κάμερα 5 megapixel, ενώ θα έρχεται και με application δορυφορικής πλοήγησης GoPal.

Και οι δύο συσκευές πρόκειται να λανσαριστούν στα τέλη αυτής της χρονιάς στην Ευρώπη. Οι τιμές είναι άγνωστες (μιας και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία). Μόνο για την ταμπλέτα «υπολογίζεται» στα 399 ευρώ.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου