Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Logitech H250+H800

Aλλοι μιλούν σε chat, άλλοι επικοινωνούν με φίλους και γνωστούς μέσω Skype. Υπάρχουν αυτοί που «λιώνουν» όλη μέρα στο gaming και οι υπόλοιποι, που απλά θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική τους. Ποιο είναι, όμως, το απαραίτητο gadget για όλους; Μα φυσικά ένα ποιοτικό headset, όπως τα H250 και Η800 της Logitech.

Για όλα τα γούστα

Αμφότερες οι προτάσεις της Logitech είναι ενδιαφέρουσες και έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους, αλλά και διαφορές οι οποίες δικαιολογούν την απόκλιση στις τιμές τους. Το H250 είναι ένα καλοσχεδιασμένο και προσιτό headset, το οποίο συνδέεται στο PC ή στην ταμπλέτα σας μέσω ενός βύσματος 3,5mm. Είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, ενώ και η ποιότητα κατασκευής του είναι πραγματικά πολύ καλή.

Το H800, από την άλλη, έχει πολύ υψηλότερες προδιαγραφές, είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και βάρος, ενώ είναι και ασύρματο. Με λίγα λόγια, μπορείτε να το συνδέσετε στη συσκευή της επιλογής σας μέσω Bluetooth.

Ήχος και… ήχος

Και τα δύο σετ ακουστικών έχουν σωστή εργονομική σχεδίαση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τσατάρετε μέχρι τελικής πτώσεως, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το H250, παρά το ιδιαίτερα προσιτό κόστος του, παράγει εξαιρετικό ήχο, ενώ χάρη στο ενσωματωμένο noise cancelling μικρόφωνό του προσφέρει ποιοτική επικοινωνία, δίχως την παρεμβολή θορύβων. Ανάλογη ηχητική συμπεριφορά επιδεικνύει και το «μεγάλο» Η800, χάρη και στο ενσωματωμένο equalizer, ενώ και από εδώ δεν απουσιάζει το μικρόφωνο με την τεχνολογία απομόνωσης θορύβου.

Τα H250 και H800 είναι δύο καλές προτάσεις από τη Logitech, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου