Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ποδοσφαιρικά παπούτσια με νοημοσύνη

Ο Lionel Messi είναι ο μεγαλύτερος αστέρας του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού στερεώματος αυτή τη στιγμή και όσο κι αν υποστηρίζει κανείς την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Τι δουλειά έχει λοιπόν ένα τέτοιο θέμα στο Enternity, ένα site ψυχαγωγικού και τεχνολογικού χαρακτήρα; Μα φυσικά λόγω της κοντινής επαφής στην οποία μπορούν να έρθουν ο αθλητισμός με την τεχνολογία. 

Η Adidas έχει προχωρήσει σε σύναψη συμφωνίας με το γνωστό αθλητή, έτσι ώστε να φοράει τα παπούτσια της. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Messi φοράει τα adiZero F50 της γνωστής εταιρίας, ωστόσο στο τελευταίο ματς στο οποίο συμμετείχε (το φιλικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Νιγηρία), στις 6 Σεπτεμβρίου στο Μπαγκλαντές, εντοπίστηκε μία διαφορετική επιλογή σε φωτογραφίες που κατάφερε να αποκτήσει -αποκλειστικά για την Ελλάδα- το Enternity. Αν και τα παπούτσια θυμίζουν τα αγαπημένα του γνωστού ποδοσφαιριστή, έχουν μια διαφοροποίηση που έχει να κάνει με έναν ειδικό αισθητήρα που φαίνεται να έχει προστεθεί σε αυτά.

Η φημολογία περί της ανάπτυξης ενός νέου σετ παπουτσιών από την Adidas, όπου ο κάτοχός τους θα μπορεί να παρακολουθεί και να καταγράφει τις επιδόσεις του, είναι έντονη τους τελευταίους μήνες και πάρα πολλά ποδοσφαιρικά blogs αναφέρουν πως σύντομα θα ανακοινωθεί μία νέα σειρά που θα συνδυάζει τις παραπάνω λειτουργίες. Ο Messi φαίνεται να είναι ο πρώτος αθλητής που τα δοκίμασε σε αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα που για την ιστορία έληξε με νίκη της Αργεντινής με σκορ 3-1.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς ποδοσφαιρικών παπουτσιών με νοημοσύνη από την Adidas εικάζεται πως θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο. Αλήθεια, πως θα σας φαινόταν να παίζετεποδόσφαιρο και να μπορείτε να παρακολουθήσετε τις επιδόσεις σας μετά το τέλος ενός αγώνα;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου