Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

AOL Και Yahoo Σε Συνομιλίες Συγχώνευσης

AOL και Yahoo είχαν τις πιο ντροπιαστικές τους στιγμές την προηγούμενη εβδομάδα, με όλη την προσοχή του τύπου εστιασμένη πάνω τους. Άρα είναι λογικό οι δύο εταιρείες να μιλάνε για συγχώνευση...

Το ειδησιογραφικό πρακτορείο Bloomberg, ανέφερε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της AOL, Tim Armstrong, συζητάει με συμβούλους του Yahoo για την πιθανότητα συγχώνευσης των δύο εταιρειών μετά την απόλυση της Διευθύνουσας Συμβούλου του Yahoo, Carl Bartz. Το άρθρο αναφέρεται σε δύο ανώνυμες πηγές.

Ο Armstrong μετά την κόντρα και απόλυση του Michael Arrington του Techcrunch, σχετικά με την εμπλοκή του τελευταίου στο ειδησιογραφικό blog, και στην καινούργια επενδυτική εταιρεία CrunchFund, και την κόντρα του Michael Arrington με την Arianna Huffington του Huffington Post (και οι δύο εταιρείες του AOL), είναι σε δεινή θέση.

Βάση πάντα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, ο Armstrong συζητάει με τους εκπροσώπους του Allen & Co., συνεργάτες του Yahoo. Σε ένα από τα υποθετικά σενάρια, το Yahoo θα εξαγοράσει την AOL και Διευθύνων Σύμβουλος της ενοποιημένης εταιρείας θα είναι ο Armstrong. Η χρηματιστηριακή αξία της AOL είναι περίπου $1.6 δισεκατομμύρια, ενώ του Yahoo $18.2 δισεκατομμύρια. Οι εταιρείες αρνήθηκαν να σχολιάσουν το άρθρο του Bloomberg.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου