Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

LulzSec: Χτύπησαν site που σχετίζεται με το FBI...

Η ομάδα χάκερ ακτιβιστών LulzSec που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις πρόσφατες επιθέσεις τους στο δίκτυο της Sony  και του τηλεοπτικού Σταθμού PBS, ξαναχτύπησαν πριν από λίγο μια ιστοσελίδα που σχετίζεται με το FBI. 

H ιστοσελίδα που χτυπήθηκε είναι της Antlanta Chapter of Infragard οπού η ομάδα πήρε και δημοσίευσε την βάση δεδομένων των χρηστών της...

Ακόμα και την στιγμή που γράφουμε το άρθρο η σελίδα είναι εκτός λειτουργίας (φώτο από κάτω).


Σε δηλώσεις τους στο υπό κατάληψη site, μεταξύ άλλων, είπαν: "Έχει υποπέσει στην αντίληψη μας πως το ΝΑΤΟ και ο φίλος μας Barack Osama-Liama 24th-century Obama, δήλωσαν πως το χάκινγκ είναι πράξη πολέμου. Έτσι  εμείς παραβιάσαμε site που σχετίζεται με το FBI και δημοσιεύσαμε το την βάση δεδομένων των χρηστών..."


Η βάση δεν περιείχε αρκετούς λογαριασμούς, ήταν περίπου 180, σύμφωνα με την ομάδα ώμος όλοι σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με το FBI. Σύμφωνα πάλι με την ίδια την ομάδα, ένας από αυτούς διατηρούσε δίκτυο Botnet, το οποίο η ομάδα πήρε τον έλεγχο. Όταν ο ίδιος αντιλήφθηκε πως έχασε τον έλεγχο του botnet του, προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί τους. Όταν τα κατάφερε τους πρότεινε χρηματικό ποσό για να το παραδώσουν πίσω και να το κρατήσουν μυστικό. 

Ο ίδιος σε απάντηση του λέει πώς η ομάδα τον εκβίασε και του ζήτησε χρηματικό ποσό ώστε να μην το κοινοποιήσουν  και αφού αυτός ανήθηκε η ομάδα προχώρησε και έκανε γνωστή την επίθεση...
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου