Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Noteslate: Τετράδιο με wifi και usb...

Το Noteslate είναι η πιο απλή Tablet συσκευή που υπάρχει στον κόσμο. Στην ουσία είναι μια μονόχρωμη συσκευή που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό μελάνι και δίνει την αίσθηση πραγματικού χαρτιού... Είναι μια φανταστική ιδέα γι' αυτούς που θέλουν να σημειώνουν κάπου τις ιδέες τους, τα ραντεβού τους, και τις υπενθυμίσεις τους...
Ζυγίζει μόλις 240 γραμμάρια ενώ η μπαταρία που διαθέτει μπορεί να το κρατήσει ζωντανό για πάνω από 3 βδομάδες! Διαθέτει Wifi, θύρα USB, υποδοχή για κάρτες SD και θύρα για ακουστικά. Η ανάλυση του είναι 760χ1080 pixel. Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει η να διαγράψει τις σημειώσεις του ενώ η συσκευή διαθέτει αυτό που αποκαλούν Noteslate Network στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύσει τα έγγραφα του online, να μοιράσει τις σημειώσεις του σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα η ακόμα και από συσκευή σε συσκευή ενώ θα μπορεί να κατεβάσει και extensions όπως το adobe reader.


Προς το παρών δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει πόσο μάλλον αν θα κυκλοφορήσει κάν στην Ελλάδα. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι θα διατεθεί σε 5 χρώματα  (μαύρο, άσπρο, πράσινο, κόκκινο και μπλε) και όχι μην το σκέφτεστε δεν υπάρχουν σχέδια για 'πολύχρωμο' μοντέλο.. 

Κάντε κλικ να δείτε στις παρακάτω εικόνες σε πλήρες μέγεθος. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου